"Днес дойдох подготвен": Джокера напомни за себе си и се завърна с каска на кортовете (видео)

от в 15:14 на 11.05.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович винаги е имал силно изявено чувство за хумор и днес реши за пореден път да покаже защо е наричан "Джокера". Сърбинът през годините винаги е обичал да прави шоу на корта, когато обстоятелствата го позволяват и не се е срамувал да застане под светлината на прожекторите, за да изпълни някой танц или песен, но със сигурност неговата най-силна черта винаги са били имитациите на останалите тенисисти, които той спря да прави, защото някои негови колеги не са били щастливи от пресъздаването на техния образ.

Вчера на Джокович определено не му беше до смях, след като беше ударен с алуминиева бутилка в главата, докато раздаваше автографи на феновете. Сърбинът тъкмо беше спечелил откриващата си среща от Мастърса в Рим срещу Корентен Муте и наглед му предстоеше да се наслади на една приятни и спокойна вечер, само че един от зрителите на корта беше забравил да затвори своята раница и шишето му се приземи върху главата на световния номер едно.

Впоследствие Джокович се строполи на земята и можехме да видим следи от кръв на мястото , където беше нанесен удара, но организаторите реагираха бързо и заведоха веднага 6-кратния шампион в медицинския център на турнира, където той получи нужните медицински грижи и се прибра още същата вечер в хотела си, споделяйки, че е в перфектно здравословно състояние и е готов да продължи участието с в турнира.

"Днес дойдох подготвен!" - гласи най-новата публикация в социалните медии на балканеца, който се появи на кортовете в Рим, носейки каска и без страх се завърна към раздаването на автографи.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Днес дойдох подготвен": Джокера напомни за себе си и се завърна с каска на кортовете (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook