Дните на Бекер в затвора: Чести скандали, влошено психическо състояние и ядосани затворници

от в 21:01 на 23.05.2022
Владислав Риждов

Вече измина почти един месец, откакто Бори Бекер бе осъден на две години и половина лишаване от свобода, след като беше признат за виновен по 4 от 24-те повдигнати срещу него обвинения - укриване на дългове, изтегляне на активи, както и неразкриване на имущество.

Затворът, в който бившият номер едно излежава присъдата си, а именно Уандсуърт, е един от тези с най-лоша репутация що се отнася до условията и дисциплината вътре в него. Още от първите си мигове вътре Бекер трябваше да се сблъска с реалността в затвора, а изглежда, че положението на германеца става все по-страшно. Тъй като има страх от затворени пространства, Бекер непрестанно се оплаквал на пазачите вътре, а освен това започнал да предизвиква гняв в голяма част от затворниците. Шесткратният шампион от Шлема започвал да вдига скандали заради шума, който му пречел да спи, а запознати със ситуацията вътре смятат, че това може да изиграе много лоша шега на 54-годишния германец, тъй като голяма част от затворените в Уандсуърт са престъпници, и не е изключено да се стигне до физическа саморазправа с именития бивш състезател.

Освен това мнозинството от затворниците смятат Бекер за по-привилегирован от тях, защото имал доста по-чест достъп до телефоните. Специалисти пък изразяват мнение, че психическото състояние на Бекер се е влошило и той е на границата от това да изпадне в криза, което е породено от лошите условия, както и от храната, която се дава в минимални количества, а качеството и е под всякаква критика. Единственият положителен момент за Бекер е воденето на дневник, в който той описва ежедневието си зад решетките, и до известна степен се разсейва от тежката ситуация вътре. Това пък започна да поражда интереса на доста книжни издателства, които са готови да отправят оферта за издаването на дневника.

Източник: Gong.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дните на Бекер в затвора: Чести скандали, влошено психическо състояние и ядосани затворници Владислав Риждов
Теми:  
атп | борис бекер | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook