"До следващия път, България": Джокович се разходи в София и обеща да се завърне (снимки)

от в 12:42 на 19.09.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович се наслади на два прекрасни дни в София и изглежда би желал отново да се завърне в България. Сърбинът беше поканен специално от Григор Димитров, за да изиграе демонстративен мач срещу него в зала "Арена София", като целта беше събраните средства от шоуто да отидат за благотворителност.

Олимпийският шампион се забавляваше видимо на корта, а купонът се пренесе и извън него, след като двамата с Григор посетиха нощен клуб и се забавляваха с песните на родната попфолк звезда Камелия.

Оказва се, че Ноле не си е заминал веднага след тежката вечер, а отделил няколко часа, за да се разходи из центъра на София, изхождайки от снимките в неговия Instagram профил. Джокович е посветил църквата "Света Неделя", където се съхраняват част от мощите не сръбския крал Стефан Милутин, който след смъртта си (1321-ва година) е обявен за светец.

Освен това можем да видим как 24-кратният шампион от Шлема разглежда изложба на НДК, играе си с куче в "Южен Парк 2" и похапва българска баница.

"До следващия път София, България! Благодаря на моя домакин и караоке партньор, Григор Димитров" - завършва последния пост на сръбската тенис легенда в социалните мрежи, който той е посветил на гостуването си у нас.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"До следващия път, България": Джокович се разходи в София и обеща да се завърне (снимки) Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook