Доброволците, без които турнирът щеше да е пълен хаос

от в 11:27 на 12.11.2020
Tennis.bg

Тенис турнирите, такива каквито ги познаваме, са на изчезване, скоро, както в Милано на NextGen, ще може да си ходим, където искаме, когато пожелаем без да се съобразяваме много с играта. Това до голяма степен разсейва играчите, както и зрителите, а с това и до не малка доза се отнема от магията на този толкова страхотен спорт.

Но до тогава, има едни хора, които винаги са помагали да провеждаме турнирите такива, каквито ги харесваме, спокойни по време на разиграванията и с прикован поглед само на корта, а не по мърдащите зрители, които в тези времена следят всеки да носи маска, за да пази останалите и тези, които по цял ден са на врата на входа Ви и се грижат всичко да е наред в сектора около вас.

На събитие от калибъра на Sofia Open, винаги е имало такива хора, те често остават незабелязани, но са там. И всички тези хора, които седят в залата по 9-10 часа понякога и по 11-12, са там, защото искат, защото обичат тениса и защото просто искат да помагат.

Те са екип от доброволци от "О.К. Sport - Club", а техен организатор е Николай Илиев – един от големите тенис почитатели в България, който многократно подпомага инициативи и благотворителни кампании свързани с развитието на тениса за деца и аматьори, както и за организацията на тенис турнири. Той самият и признава, в разговор със Стела Петрова, че това, което всички те правят е страхотно и факта, че го правят само от любов към спорта и с цел да придобият опит и познания, както и да се докоснат до звездите в тениса е невероятно.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Николай Илиев, "О.К. Sport - Club" и доброволците без които турнира нямаше да е същият

Публикация, споделена от Tennis.bg (@tennisbg_) на


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доброволците, без които турнирът щеше да е пълен хаос Tennis.bg
Теми:  
sofia open

Коментари





Следвайте ни в Facebook