Долгополов за Сабаленка: Жалка е, само търси да създава драма и се подиграва на Украйна

от в 11:25 на 08.06.2023
Мирела Николова

Бившият украински тенисист Александър Долгополов не пропуска нито една възможност да изрази публично своите негативни чувства към руските и беларуските тенисисти, като последно обект на неговите стрели стана световната №2 Арина Сабаленка. В хода на Ролан Гарос тя на два пъти се изправи срещу представителки на Украйна в лицето на Марта Костюк и Елина Свитолина, но и в двата случая не получи ръкостискане на мрежата.

Самата Свитолина след мача заяви как беларуската състезателка всъщност е разпалила ситуацията, чакайки да се поздрави с украинката. На същото мнение е и Долгополов, според когото шампионката от Аустрелиън Оупън търси единствено да създава драма и се присмива на случващото се в Украйна. 

"Поведението на Сабаленка наистина беше възможно най-отвратителното. Докато Русия взривява язовир с помощта на своя приятел минидиктатор, то "несигурната да говори на пресконференции, отказваща коментари и само търсеща да създава драма" стои на мрежата в очакване на съперничката, подигравайки се на всичко, през което преминава Украйна. Жалка е", заяви категорично украинецът в профила си в Twitter.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Долгополов за Сабаленка: Жалка е, само търси да създава драма и се подиграва на Украйна Мирела Николова
Теми:  
wta | александър долгополов | Арина Сабаленка | елина свитолина | интервю | любопитно | ролан гарос 2023

Коментари





Следвайте ни в Facebook