Доминик Тийм ще пропусне Argentina Open 2020

от в 16:56 на 04.02.2020
Диана Андреева


След като достигна до финал на Australian Open през миналата седмица, Доминик Тийм реши да си вземе малко по-дълга почивка и да пропусне Argentina Open. Надпреварата ще се проведе между 10 и 16 февруари в аржентинската столица - Буенос Айрес.

Организаторите на турнира споделиха видео в социалните медии, в което австриецът разказва, че е много изморен и няма да участва, с цел да избегне пренатоварване още в началото на годината. В записа Тийм обеща на своите фенове,че отново ще дойде в Буенос Айрес.

https://twitter.com/ArgentinaOpen/status/1224676009183711232?s=19

След отказването на Тийм, единственият представител на топ 10 в Буенос Айрес ще бъде италианецът Матео Беретини. На корта в Аржентина ще можем да видим и тенисисти като Диего Шварцман, Гидо Пея, Борна Чорич и Фернандо Вердаско.



До сега Тийм е печелил трофея в Аржентина общо два пъти. Дебютната титла на Доминик е през 2016, когато първо се наложи над Рафа Надал на полуфинала, а впоследствие надви Николас Алмагро на финала. Две години по-късно австриецът отново триумфира в надпреварата, след като записа успех над Айлаж Бедене.

Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Доминик Тийм ще пропусне Argentina Open 2020 Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook