Доминик Тийм ще участва в турнир зад затворени врати

от в 12:51 на 18.05.2020
Анисия Стоева


Световният номер три-Доминик Тийм, ще се превърне в първия топ състезател възобновил мачове по време на пандемията. Тийм ще вземе участие на ,,Generali Austrian Pro Series”, организиран от tennisnet.com.

16 мъже и 8 жени ще се състезават в турнира с награден фонд 151,750 евро. Турнирът за мъжете ще започне на 25-ти май, а женският- на 10-ти юни. Събитието ще се проведе в Сюдщад. Всички мачове ще се проведат зад затворени врати без подавачи или лайнсмени. На корта ще бъдат само играчите и съдията на стола. Феновете могат да наблюдават мачовете на Тийм в ServusTV.

Доминик Тийм

Доминик ще играе в продължение на 4 поредни дни.Форматът на мачовете ще бъде два от три сета с нормален тайбрек. 16-те играчи ще бъдат разделени в 4 групи по 4-ма. Първите 12 ще продължат към следващите фази и ще бъдат разпределени в три групи по 4-ма. 8-те, които ще останат, ще се класират за финалната фаза, която ще е по формат, подобен на финалите в Лондон.

Доминик Тийм

Доминик Тийм ще стартира срещу световния номер 479- Дейвид Пичлър. Тийм е фаворита в турнира, със сигурност. Но ще бъде изключително интересно да наблюдаваме представянето на Доминик след двумесечната пауза.

Доминик Тийм

Мачовете от група С (Денис Новак, Сам Уейсборн, Алекс Ерлър, Лукас Ноймайер) и група D (Себастиан Офнър, Филип Освалд, Макс Нохрист, Мориц Тийм) ще започнат на 29-ти май.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доминик Тийм ще участва в турнир зад затворени врати Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook