Донски и Генов с категорични победи в Монастир и Кайро

от в 15:20 на 12.01.2022
Диана Андреева

Антъни Генов откри кампанията си през сезон 2022 с титла на двойки в Кайро. Това бе и първият му трофей на ниво ITF в кариерата, което със сигурност му е вдъхнало много увереност, защото днес Антъни се поздрави със своята трета поредна победа на сингъл и първа в основната схема на събитието, след два категорични триумфа в пресявките. 

Доминацията на Генов на корта продължава с пълна сила през настоящата седмица, като днес той надигра една от младите надежди на Белгия - Майкел де Боес, в последователни сетове. Успехът на българина стана факт след 6:1 6:4 и така той си осигури едно сериозно изпитание, а именно двубой със световния номер 646 Андрей Чепелев. 

Начало на кампапията си през новия сезон сложи и друг наш национален състезател, а именно Александър Донски. В своя първи мач от ноември 2021-а насам Донски се справи със съпротивата на Циаофей Ванг - 6:3 6:4. Така Алекс вече е в следващия кръг на турнира в Монастир, където го очаква Скандер Мансури, като същевременно ще се включи и на събитието при каретата заедно с Тио Арибаг от Франция.

Източник: БФТ


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Донски и Генов с категорични победи в Монастир и Кайро Диана Андреева
Теми:  
ITF | александър донски | антъни генов | Български тенис | тенис турнир в кайро | турнир в монастир

Коментари





Следвайте ни в Facebook