Донски не завърши мача си във Франция и остана на крачка от полуфиналите!

от в 18:19 на 17.09.2021
Диана Андреева

Александър Донски се отказа от участието си на ITF турнира, състоящ се във Франция. Българският национал пропусна надпреварата в Созопол, за да се опита да покаже добри резултати на събитието в Пласири. Световният номер 622 не показваше познатата си интензивна игра и изглежда, че дискомфортът му надделя изцяло във втората част и това доведе до неговото оттегляне при резултат 6:4 3:1 за неговия опонент Александре Реко. 

Мачът започна на много високи обороти. Двамата състезатели си размениха по един пробив, преди Донски сякаш да бе обвзет от болка. Александър допусна сериозен спад в представянето си и далеч по-често бе в ролята на изоставащ. Макар и неговият опонент също да не играеше на нужното високо ниво, Донски допускаше куп непредизвикани грешки и това доведе до загуба на откриващия сет.

Проблемите на българският състезател продължиха и в следващата част. Донски изостана сериозно в резултата - 1:3 и това сякаш изцяло погаси надеждите на Александър да се завърне в мача и с цел да не задълбочи травмата си, той се отказа и с това класира Александре Реко към полуфиналната фаза на надпреварата. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Донски не завърши мача си във Франция и остана на крачка от полуфиналите! Диана Андреева
Теми:  
ITF | александър донски | Български тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook