Донски спря братя Лазарови и ще играе за трофея на двойки в Созопол

от в 18:50 на 08.10.2021
Диана Андреева

В двойковата надпревара на турнира от сериите ITF в Созопол Александър Лазаров и по-малкият му брат, Джордж, дебютираха като тандем. Лазарови намериха място в полуфиналите и бяха близо дори до класиране в заключителния етап, но все пак бяха надиграни от Александър Донски и Били Харис. Мачът завърши след малко повече от 90 минути игра, а крайният резултат е 7:6(4) 4:6 10:7 в полза на българо-британското дуо.

Лазаров и Лазаров започнаха мача далеч от обичайното си висосо темпо. Двамата братя изтлеждаха не в кондиция, а отигрванията им често не намираха очертанията на корта. По-рано през деня Алекс дорусна поражение именно от Били Харис, а загубата сякаш допълнително усложняваше ситуацията на корта и в крайна сметка Донски и Харис се отказаха по-издражливи както от физическа, така и от ментална гледна точка, поздравявайки се с успеха.

Така Донски остана единственият български представител в надпреварата при каретата, но за сметка на това двама българи са сред класиралите се в Созопол при единиците. Алекс намери място на осминафиналния етап на ITF събитието, а утре на пътя му ще застане друг наш състезател, а именно Габриел Донев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Донски спря братя Лазарови и ще играе за трофея на двойки в Созопол Диана Андреева
Теми:  
александър донски | александър лазаров | джордж лазаров | тенис турнир в созопол

Коментари





Следвайте ни в Facebook