Дъстин Браун: АО щеше да бъде отменен, ако не бяха намесени толкова много пари

от в 22:14 на 17.01.2021
Тея Кръстева

„Ако въпросът беше само в безопасността на австралийците, АО щеше да бъде отменен. Става въпрос и за пари!“ 

Световният №265 Дъстин Браун коментира създалата се напрегната ситуация около провеждането на Аustralian Open. След контакт със заразени от чартърните полети към Мелбърн 72-ма играчи бяха поставени под пълна изолация без възможност за излизане. В Tуитър Дъстин реагира на казуса дали в сравнение с несгодите на някои австралийци, които не могат да се върнат вкъщи при семейството си, недоволството на играчите изглежда като наглост. 

"Аз считам, че дори не може да става дума за сравнение. Играчите дойдоха да се състезават на Australian Open, така че са имали очакване за определено ниво. Ако то не е обезпечено, може би е било по-добре изобщо да не се провежда надпреварата. Каквото и да се случва, тенисистите са много благодарни за шанса да играят и да спечелят пари."

Немецът добави: "За щастие всичките участници и техните отбори ще преминат строга 14-дневна карантина, за да осигурят спокойствие на гражданите."

"Вие все още не разбирате. Ако въпросът беше само в безопасността на австралийците, турнирът щеше да бъде отменен. Става въпрос и за пари. В крайна сметка всичко винаги опира до парите."


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дъстин Браун: АО щеше да бъде отменен, ако не бяха намесени толкова много пари Тея Кръстева
Теми:  
atp | дъстин браун

Коментари





Следвайте ни в Facebook