Дузпи на централния корт: Джоковичи и Попирин пресъздадоха края на мача Англия - Швейцария (видео)

от в 09:20 на 07.07.2024
Калоян Соколов

Ще дойде ли купата за първи път вкъщи? Това е въпросът, който всички англичани си задават, докато тече Европейското първенство по футбол. Вчера "трите лъва" се измъкнаха за пореден път от отпадане, след като Букайо Сака демонстрира индивиуалната си класа, за да изравни резултата за 1:1 в края на 1/4-финалнаия двубой между Англия и Швейцария, а впоследствие момчетата на Гарет Сутгейт не пропуснаха нито веднъж при наказателните удари и продължиха към полуфиналите, където ще премерят сили с тима на Нидерландия.

По същото време пък на централния корт на Уимбълдън играеха Новак Джокович и Алексей Попирин, а публиката избухна в екстаз, когато стана ясно, че Англия се класира за финалната четворка на Евро 2024 и играта трябваше да бъде прекъсната за няколко секунди, докато феновете се успокоят. 7-кратният шампион пък демонстрира прослувотото си чувство за хумор и замахна с левия крак сякаш ще изпълни дузпа, а Попирин се включи в шоуто под наставленията на 24-кратния "мвйджър" носител и зае позицията на вратар, който се опитва да отрази удара на Ноле.

"Предполижих, че има изпълнение на дузпи между Англия и Швейцария. Усещаше се, че хората се интересуваха повече от футбола в началото на мача ни. Англия победи ли накрая? Явно затова останахте на корта. Поздравления за Англия! Опитах се да изпълня дузпа с левия крак, но Алексей я отрази по много впечатляващ начин" - пошегува  се сърбинът в интервюто си след победата над австралиеца.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дузпи на централния корт: Джоковичи и Попирин пресъздадоха края на мача Англия - Швейцария (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook