Двама българи в игра днес: Лазаров и Донски с първи мачове в Оейраш и Мурсия (програма)

от в 00:03 на 03.04.2022
Мирела Николова

Началото на клей сезона вече чука на вратата, а междувременно, в неделния ден Александър Лазаров и Александър Донски ще излязат на корта в търсене на първа победа в квалификациите на два от Чаланджърите, които предстои да се проведат през идната седмица.

Лазаров е пети поставен в пресявките на Чаланджъра в Оейраш (Португалия), като на старта ще се изправи срещу световния №536 Адам Павлашек. Двубоят помежду им, който ще бъде първи в историята на тяхното съперничество, е последен в програмата и се очаква да започне не преди 18:00 часа българско време. При евентуален успех пък българинът ще трябва да преодолее и съпротивата на Алексис Мусялек или Ян Хоински, за да си осигури участие в основната схема на надпреварата.

Александър Донски, който се намира в серия от пет поредни победи, ще опита да удължи серията си, като днес му предстои да премери сили с поставения под №6 в квалификациите на Чаланджъра в Мурсия - Пол Мартин Тифон. Срещата между двамата е втора в програмата за деня в Испания и ще стартира не преди 13:30 часа българско време, а в случай че успее да излезе като победител от сблъсъка, софиянецът ще се изправи срещу Даниел Марида Агилар или Владислав Орлов в битка за място в същинската част на състезанието.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Двама българи в игра днес: Лазаров и Донски с първи мачове в Оейраш и Мурсия (програма) Мирела Николова
Теми:  
александър донски | александър лазаров | бгтенис | мурсия | оейраш | програма | Чаланджъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook