Кен Скупски и Джони О'Мара са новите шампиони на двойки от Sofia Open!

от в 16:37 на 03.10.2021
Владислав Риждов

Кен Скупски и Джони О'Мара са новите шампиони на двойки от АТП надпреварата в София. Двамата британци изиграха добър мач и не дадоха сет на опонентите си Оливер Мара и Филип Освалдо в днешния финал в зала "Арена Армеец" - 6:3 6:4.

Финалната среща започна равностойно, като и двата тандема бяха солидни както от сервис, така и при разиграванията. Първите сериозни възможности дойдоха в самия края на частта и те бяха на сметката на австрийското дуо. Мара и Освалд обаче не материализираха брейкбола, а в ответния гейм Скупски и О'Мара пробиха съперниците, преди безпроблемно да затворят сета в своя полза.

Мара и Освалд се окопитиха и още в самото начало на втората част имаха шанс да се откъснат в резултата. И този път обаче късметът не бе на тяхна страна и британската двойка измъкна подаването си. Впоследствие Скупски и О'Мара поеха инициативата и се представиха стабилно от основната линия, а на мрежата бяха прецизни, което се оказа и ключово за успеха им. Третите поставени така и не съумяха да притиснат двойката от Великобритания и островитяните пречупиха сервиса на австрийското дуо за 5:2, преди да сложат точка на спора, поздравявайки се с титлата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кен Скупски и Джони О'Мара са новите шампиони на двойки от Sofia Open! Владислав Риждов
Теми:  
sofia open | Двойки | джони о'мара | кен скупски | тенис турнир в софия | финал

Коментари





Следвайте ни в Facebook