Джеймс Блейк: Агаси може да помогне на Григор

от в 15:54 на 10.06.2019
Георги Христов

Бившият американски тенисист и настоящ директор на АТР Мастърс 1000 в Маями Джеймс Блейк коментира ситуацията около Григор Димитров. Както е известно българският тенисист наскоро се раздели с треньора си Дани Валверду. На негово място привлече в щаба си Радек Щепанек, а също така получава помощ и от Андре Агаси.

"Познавам Григор добре. Той е невероятно талантлив, движи се толкова добре по корта. Има огромен потенциал и с Андре до него, който познава играта толкова добре, това само може да му помогне," коментира Блейк пред Sportal.bg.

Към момента американецът няма намерение да става треньор, а по-скоро се е концентрирал в ролята си в Маями.

Блейк, който е достигал до №4 в ранглистата, даде мнението си и за ситуацията около тримата големи - Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович. "Това, което прави Роджър Федерер, е невероятно. Ще бъде тъжно, ще ни липсват, защото сме свидетели на една златна ера. Това са някои от най-великите играчи в историята. Винаги има това притеснение - какво ще се случи? Но винаги идват нови звезди. Спортът пак си е толкова красив. Пак ще имаме големи мачове. Играта ще е в добро състояние."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джеймс Блейк: Агаси може да помогне на Григор Георги Христов
Теми:  
андре агаси | григор димитров | джеймс блейк | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook