Джокович и Тийм пропускат Мастърс турнира в Торонто!

от в 16:20 на 25.07.2021
Петър Томов

Световният №1 Новак Джокович и шампионът от US Open Доминик Тийм са част от големите имена, които няма да вземат участие на Мастърс турнира в Торонто. В National Bank Open няма да видим още Давид Гофен и Стан Вавринка, които се възстановят от контузии.

При сърбина решението със сигурност е свързано с желанието за постигане на "Златен шлем", след като триумфира в първите три турнира от Големия Шлем през 2021-а, а в момента преследва златния медал на Олимпийските игри в Токио. 4 от 36-те Мастърс титли на Джокович са от турнирите в Канада, а 2 от тях са завоювани именно от Торонто. 

„Вследствие на постигането на 20-а титла от Големия шлем на Уимбълдън и участието му на Олимпийските игри в Токио, разбираме решението му. Желаем му всичко най-добро до края на сезона“, коментира директора на турнира Карл Хейл.

„Жалко е, че Доминик, Давид и Стан ще пропуснат турнира тази година. Желаем им бързо възстановяване от техните контузии и се надявам скоро отново да ги видим да се състезават. Дано бъдат отново догодина в Торонто, когато посрещаме АТР турнира.“

140-тото издание на надпреварата ще се проведе между 6-ти и 15-ти август. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович и Тийм пропускат Мастърс турнира в Торонто! Петър Томов
Теми:  
давид гофен | доминик тийм | новак джокович | Стан Вавринка | торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook