Джокович към съдията: Може ли да му кажеш да си затвори проклетата уста?

от в 15:15 на 03.09.2021
Мирела Николова

Новак Джокович определено не е сред любимците на публиката и въпреки множеството си успехи и подобрени рекорди, сякаш винаги ще остане в сянката на Роджър Федерер и Рафаел Надал, що се отнася до брой почитатели по света. Ето защо в голяма част от времето публиката е на страната на съперника на световния №1, като също така не са малко случаите, в които по време на дадено разиграване някой от зрителите решава да извика с цел да наруши концентрацията на сърбина. 

Точно такава ситуация се разигра на няколко пъти в снощния двубой на Ноле, която разгневи трикратния шампион в Ню Йорк и той се обърна с искане към съдията на стола да вземе съответните мерки, за да предотврати това неприемливо поведение на зрителя:

"Може ли да му кажеш да си затвори проклетата уста?", изкрещя Новак към съдията, посочвайки конкретния човек. Главният арбитър даде дума, че ще го предупреди, но последва още една вълна от недоволство от страна на топ поставения, който продължи: "Какво ще му кажеш? Този човек е досаден и пречи. Казваш ми, че ще направиш нещо, но нищо не се случва. Нямам против виковете му между точките; проблемът е там, че той го прави по време на всяко второ разиграване - точно преди да ударя онзи смач, както и форхенда след това".

В крайна сметка това не попречи на Джокович, чиято наказателна акция продължи, и той се поздрави с 22-рата си поредна победа в турнири от Големия шлем.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eurosport (@eurosport)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович към съдията: Може ли да му кажеш да си затвори проклетата уста? Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook