Джокович: Мотивиран съм за началото на US Open, защото знам, че мога да спечеля

от в 13:15 на 28.08.2021
Диана Андреева

Преди началото на тазгодишното Открито първенство на САЩ Новак Джокович се намира на прага на един от най-важните турнири в кариерата си, тъй като има възможността да завоюва своя 21-ви трофей от Шлема, а с това и да оформи "Календарен Голям шлем", което ще го превърне в първия играч от 1969-а година насам, който успява да постигне подобно нещо.

Преди началото на последния "мейджър" турнир за сезона световният №1 даде интервю пред реномирания вестник "New York Times", в което сподели как точно се чувства часове преди първия си мач в Ню Йорк и какви са очакванията му към предстоящото събитие. Ето какво точно разказа Ноле:

"Смятам, че Календарният шлем би било най-голямото постижение в професионалната ми кариера. През годините в Ню Йорк винаги съм се представял на ниво и смятам, че имам наистина голям шанс да запиша името си в историята, печелейки трофея. Атмосферата тук е неповторима, а фактът, че отново ще има публика наистина ме радва. Без съмнение съм изключително мотивиран да си състезавам на US Open и нямам търпение.", завърши Джокович. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Джокович: Мотивиран съм за началото на US Open, защото знам, че мога да спечеля Диана Андреева
Теми:  
us open | голям шлем | календарен шлем | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook