Джокович направи нова крачка в посока подпомагане на млади таланти в Сърбия

от в 19:00 на 19.04.2021
Мирела Николова

Както мнозина тенисисти, останали в историята на спорта с постиженията си на корта, така и Новак Джокович използва своите позиции и възможности да помогне за развитието на млади таланти. Световният №1 често взима участие в благотворителни инициативи, като същевременно има създадена своя фондация, целяща подпомагане на предучилищното образование в Сърбия, както и академия, в която се подготвят бъдещите сръбски тенис звезди.

Днес в официалните си профили в социалните мрежи Ноле обяви началото на сътрудничеството си с Raiffeisen Bank и подчерта, че „бъдещото поколение тенисисти“ ще се възползва в голяма степен от това партньорство.

"За мен е голяма чест да стана посланик на Raiffeisen Bank International и да си партнирам с тях по един изключително важен за мен проект - моята академия в Белград - Novak Tennis Centre. Те ще ми помогнат да подкрепя младите тенисисти в усилията им да станат шампиони както на корта, така и извън него. Наличието на силен екип до мен имаше огромен принос за кариерата ми и затова искам да предложа помощта си на бъдещото поколение играчи в академията си. Райфайзен Банк е важен партньор по пътя ни към успех и заедно ще работим в стремежа си тенисът в Сърбия да се развива", написа Джокович.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)

 


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Джокович направи нова крачка в посока подпомагане на млади таланти в Сърбия Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович

Коментари

Следвайте ни в Facebook