Джокович потвърди, че с Бекер поддържат добри отношения

от в 20:07 на 15.01.2017
Георги Христов

Новак Джокович протегна ръка за примирие към бившия си треньор Борис Бекер. Немската легенда разкритикува сърбина за отношението му към работата през втората половина от миналата година, а някои смятат, че в дъното на всичко е новият "духовен гуру" на бившия №1 - Пепе Имас. В края на миналата година испанецът се появи в ъгъла на Ноле като член на екипа му, а Бекер си намираше причини да отсъства, докато не се стигна до официалната им раздяла.

"С Борис постигнахме невероятни неща. Не искам да коментирам последните му думи. Ще кажа само, че продължаваме да поддържаме приятелски отношения. Просто пътищата ни се разделиха", заяви Джокович. Той уточни, че няма да търси нов треньор на мястото на германеца. В момента начело на екипа му е дългогодишният му наставник Мариан Вайда.

"Екипът ми остава такъв, какъвто е в момента. Справям се добре от началото на годината. Разбира се, никой не е непобедим и аз никога не съм гледал на себе си като на нещо повече от другите играчи. Вече знам какво е да излезеш на корта прекалено самоуверен и не искам да ми се случи отново", добави Ноле.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Джокович потвърди, че с Бекер поддържат добри отношения Георги Христов
Теми:  
борис бекер | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook