Джокович призна: Наистина се оперирах, просто нямах друг избор

от в 09:32 на 03.02.2018
Калоян Пламенов

Новак Джокович реше да внесе яснота около своето бъдеще и потвърди вчерашните информации, че се е подложил на операция, на лакътя.

Сърбинът бе половин година извън кортовете и се надяваше, че контузията ще му отшуми с почивка, но в крайна сметка по време на Откритото първенство на Австралия той отново усети старите силни болки.

"Трябва да ви информирам за моето възстановяване. През последните години преживях много и се консултирах и виждах с много лекари. Ако трябва да бъда честен, мненията бяха различни, а също така диагнозите и предложенията, и в крайна сметка това нещо сериозно ме объркваше", написа той в ""Инстаграм".

"Не беше лесно да изберем по кой път да поемем и какво точно да правим. Отсъствах цели шест месеца от корта с надеждата, че ще мога да се възстановя с почивка, но това не помогна. За съжаление все още чувствах болки след завръщането си".

"Наистина ми липсваше тура, това все пак е в моята кръв, така че трябваше да се опитам да играя в Мелбърн. В крайна сметка трябваше обаче да се съглася с моя екип и да опитам с операция. Претърпях оперативна намеса на лакътя. Мисля, че сега съм на правилния път. Научих много и съм благодарен за всичко това. Сега мисля позитивно и изчаквам завръщането си на корта. Ще ви държа в течение и съм ви благодарен за голямата подкрепа", казва още той в посланието до феновете си.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Джокович призна: Наистина се оперирах, просто нямах друг избор Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook