"Това беше инцидент и ще се видим в неделя": Джокович с първи думи след удара с бутилка

от в 09:28 на 11.05.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович успокои своите фенове след вчерашния инцидент, който претърпя. Световният номер едно скоропостижно се справи със съпротивата на Корентен Муте в първия кръг от Мастърса в Рим и премина към раздаването на автографи, което обаче не премина според плануваното. Сърбинът беше ударен по главата от алуминиева бутилка, след като тя беше изпаднала от раницата на един от зрителите на корта, а това накара Джокович да се строполи на земята и да се хване за тила.

Организаторите пък се погрижиха 24-кратният "мейджър" носител да посети медицинския център на турнира по най-бързия възможен начин, като лекарите са му дали нужните медикаменти, за да спрат гаденото, което тенистът е изпитал и освен това са почистили кръвта от главата му. Впоследствие сърбинът веднага е поел към хотела, в който е настанен и е прекарал именно там нощта, а ето и какво написа той преди няколко часа в социалните медии:

"Благодаря на всички за загрижените съобщения! Това беше инцидент и се чувствам чудесно, докато си почивам в хотела с пакет лед. Ще се видим в неделя!" - завършва поста на 6-кратния шампион в италианската столица, който очевидно е напълно готов да продължи участието си в турнира.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Това беше инцидент и ще се видим в неделя": Джокович с първи думи след удара с бутилка Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook