Джокович се пошегува с Надал относно смяната на поколенията в тениса

от в 12:52 на 17.05.2021
Владислав Риждов

Световният номер 1 Новак Джокович победи Стефанос Циципас и Лоренцо Сонего в събота, за да си осигури мач срещу деветкратния шампион в надпреварата - Рафаел Надал. Двамата изиграха страхотен двубой във вчерашния ден, а Надал успя да надделее след почти три часа игра и вдигна своята 10-та титла във Вечният град.

След победата си над Сонего в полуфиналите Джокович даде любопитно интервю, в което казва, че не е съгласен с думите на испанеца, който твърди че Голямата тройка са стари. "С Рафа се посмяхме малко в съблекалнята след победата ми срещу Циципас. Пошегувахме се, че старите момчета все още не се предават. Наистина се радвам, че не отстъпваме на атаките от по-младите играчи. Видях, че е казал преди няколко дни, че Роджър, той и аз сме стари. Не съм съгласен, мисля че показваме някаква различна, свежа енергия".

"Това, което се случва тук в Рим, няма да окаже голямо влияние върху това, което може да се случи след няколко седмици. Играете финал тук и искате да спечелите. Това е едно от най-важните събития в нашия спорт", звърши Джокович.

Източник: TennisHead


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович се пошегува с Надал относно смяната на поколенията в тениса Владислав Риждов
Теми:  
nextgen | голямата тройка | новак джокович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook