Джокович след гаф на тренировка: Това се случва, когато играеш с Анди Мъри (видео)

от в 10:24 на 11.05.2021
Мирела Николова

Новак Джокович и Анди Мъри имат зад гърба си цели 36 изиграни двубоя на най-високо ниво, но въпреки това винаги са били изключително приятелски настроени един към друг. Двамата за последно се срещнаха в официален мач в началото на 2017 г., но оттогава, повлияна от контузии, кариерата на Мъри върви стремглаво надолу, като в момента британецът се намира извън топ 100 на световната ранглиста.

Макар многобройните неуспехи и проблемите, които имаше както от физическо, така и от здравословно естество Анди все още изпитва наслада от играта и наскоро заяви, че планира да се завърне на корта през юни, когато ще се включи в турнира на тревна настилка в Куинс. Трикратният шампион от Големия шлем през настоящата седмица е в Рим, където тренира с играчи, участващи на Мастърса във Вечния град. 

През вчерашния ден Мъри проведе тренировка със своя стар приятел и голям съперник Новак Джокович. От Tennis TV публикуваха в социалните мрежи любопитно видео от съвместното им занимание, на което сърбинът се обърна към камерата с думите: "Това се случва, когато тренираш с Анди Мъри!" и показа смачкана топка, очевидно неиздържала на мощта на британския представител. 

Целия видеоклип може да изгледате тук:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович след гаф на тренировка: Това се случва, когато играеш с Анди Мъри (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | любопитно | новак джокович | рим 2021

Коментари





Следвайте ни в Facebook