Джокович със специален поздрав към Роджър Федерер по случай 40-ия му рожден ден (видео)

от в 15:47 на 08.08.2021
Мирела Николова

На днешния ден легендарният Роджър Федерер празнува своя 40-и рожден ден! По време на своята бляскава кариера швейцарецът е завоювал 20 титли от Големия шлем, задържал се е на върха на световната ранглиста в продължение на 310 седмици, а същевременно държи редица значими рекорди, които му отреждат място сред най-големите имена в историята на спорта.

За юбилея си Маестрото получи поздравления от някои свои колеги, сред които бе и един от неговите най-сериозни конкуренти в лицето на Новак Джокович, с когото са се изправяли един срещу друг цели 50 пъти.

„Здравей, Роджър, честит 40-и рожден ден! Ти продължаваш да вдъхновяваш всички нас, справяйки се отлично както на корта, така и извън него. Беше огромно удоволствие и чест да споделям с теб корта и живота в Тура през последните 15 години. Надявам се да продължиш да играеш, защото спортът има нужда от теб. Благодаря ти за всичко, което си постигнал, както и затова, че ни показваш, че е възможно да играем на най-високо ниво дори на тази възраст. Желая ти всичко най-добро – здраве, щастие и любов с най-близките ти хора! Благодаря за всичко отново!“ – бяха думите на световния №1.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Джокович със специален поздрав към Роджър Федерер по случай 40-ия му рожден ден (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook