Джокович: Свърших своята работа и очаквам с нетърпение последния ни танц на корта с Надал

от в 05:05 на 28.07.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович прекара по-малко от час при разгромната си победа в откриващия кръг на Олимпиадата в Париж над Матю Ебдън. Топ поставеният в турнира отпусна само един гейм на двойковия специалист и впоследствие призна, че не разбира правилата и защо трябва да се стига до участието на тенисисти, които изобщо не играят на сингъл, имайки предвид колко състезатели от топ 100 биха дошли веднага в Париж, ако можеше да бдат в ролята на резерви.

Разбира се, нямаше как в интервюто на корта да бъде подмината и темата за следващия съперник на сърбина, който има огромна вероятно да бъде Рафаел Надал, като преди това Матадора ще трябва да надвие Мартон Фучович, а ето как "Джокера" на хипотезата да излезе на корта срещу своя най-голям съперник:

Да, има голям шум и вълнение около този евентуален мач. Аз свърших своята част от работата и сега е негов ред. Аз ще се подготвя по най-добрия възможен начин. Този мач се очертава като един истински болкбъстър и вероятно това е едно от най-очакваните събития на тази Олимпиада. Знаехме, че има голяма вероятност да се стигне до подобен двубой, когато жребият излезе. Аз съм готов за това предизвикателство и очаквам с нетърпение нашия вероятно последен танц на корта - сподели 24-кратният шампион от Шлема.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Джокович: Свърших своята работа и очаквам с нетърпение последния ни танц на корта с Надал Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | новак джокович | париж 2024 | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook