Джокович: Това е спортът, надявам се най-после да спечеля в Синсинати (видео)

от в 04:21 на 10.08.2018
Георги Христов

Новак Джокович не успя да достигне четвъртфиналите на "Мастърс 1000" в Торонто. Младокът Стефанос Циципас постигна най-голямата победа в кариерата си срещу бившия №1.

"Наистина исках да се представя добре. Определено не ми е все едно, когато губя на подобни турнири. Наистина съм ядосан. Трябва да приема случилото се и да продължа напред," заяви Ноле, който има 30 титли от тази категория състезания.

Сега пред него предстои участие в Синсинати - единственият липсващ за него в "Мастърс 1000" сериите. Той е загубил пет финала в надпреварата.

"Отправям се към Синсинати, единственият ми липсващ 1000 турнир, който не съм печелил. Надявам се да направя добро участие," коментира още Новак.

Сърбинът коментира и потенциала на Стефанос Циципас. "Той определено е сред лидерите от новото поколение. Без съмнение, особено през този сезон. Реализира някои изключителни резултати и победи. Той показа много отдаденост и дисциплина. Много е талантлив. Той беше най-талантливият юноша в света. Ако продължава така, го очаква добро бъдеще.

"Имах своите шансове, но ги пропуснах. Това е спортът. Трябва да се справяш с тези сутуации," анализира Новак.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Това е спортът, надявам се най-после да спечеля в Синсинати (видео) Георги Христов
Теми:  
новак джокович | тенис | тенис турнир в торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook