Джокович: Може да съм бил китаец в предишния си живот (видео)

от в 16:45 на 14.10.2018
Калоян Пламенов

Новак Джокович бе много щастлив след рекордния си четвърти трофей на "Мастърс" турнира в Шанхай. Днес той надви на финала хърватина Борна Чорич и завоюва своя 72-и трофей в кариерата и четвърти за този сезон. 

Като цяло на Джокера му върви в многолюдната страна и той е спечелил всичките 11 финала на които е играл в различните турнири, в Китай, като сърбинът има шеговито обяснение за това нещо. 

"Може би съм бил китаец в предишния си живот", каза с широка усмивка на лицето Джокера.

"Не бих се изненадал наистина да е било така с оглед на това как се чувствам тука и колко добре се разбирам с хората, както и колко лесно общувам с тях. Всичко в Китай винаги е било много положително за мен. Играл съм наистина доста тук. Има нещо специално в това място, което ме кара да се чувствам като у дома си".

"Мисля, че сервисът ми бе много добър през цялата седмица. Настилката е много бърза и ако сервисът ти влиза добре, тогава шансовете ти се увеличават. Това e една от най-добрите седмици в кариерата ми що се касае до сервирането. Имам висок процент вкаран първи сервис и това ми бе в голяма помощ за спечелването на турнира".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Може да съм бил китаец в предишния си живот (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
борна чорич | новак джокович | тенис | тенис турнир в шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook