Джон Иснър: Доналд Тръмп е един от малкото хора, от които бих сивзел автограф

от в 14:52 на 29.07.2021
Диана Андреева

Джон Иснър в момента е в една от любимите си тенис дестинации, а именно Атланта. В общо 10-те си участия на турнира американецът има пет отличия, но освен да тренира, по-рано през седмицата той отдели време и да се включи в популярната рубрика на ATP - "Кога за последен път...". Иснър даде купища интересни отговори и разказа истории от живота си, а ето какво точно сподели пред журналистите:

Кога за последен път наплете сам тенис ракета?

- О, това е добър въпрос. Беше в юношеските ми години. Може би, когато съм бил на 16. Дори и в колежа имаше хора, специално назначени да де грижат за това, така че винаги съм бил улеснен. Откакто съм част от Тура трябва да си призная, че не съм се занимавал.

Но навремето, когато още бях дете, разполагах с една от най-качествените машини на пазара и бях наистина добър в наплитането. Родителите ми ме принуждаваха като бях малък сам да се занимавам с това, за да се науча на дисциплина и търпение.

Кога за последно си деля хотелска стая с друг играч?

- Да кажем, че съм много претенциозен и ценя личното си пространство, затова гледах да избягвам подобни ситуации дори и в ранните си години. За последно мисля, че съм си делял стая с друг играч през 2007-а на Чаланджър турнир в Калифорния. Радвам се, че именно тогава сериозно се изкачих в ранглистата и имах възможност да не си го причинявам повече.

Кога за последно плати, за да използваш тенис корт?

Преди няколко години в Шанхай платих, за да тренирам. Тенис центърът беше далеч от хотела ми, налагаше се да пътувам повече от един час с кола, затова взех решение да вложа 25 долара и да избегна целия този трафик, който ме делеше от академията. Посетих малък покрит корт, където си прекарах страхотно и не съжалявам нито за минута, че ми се наложи да заплатя за престоя си.

Кога за последен път се възползва от факта, че си известен?

- Използвал съм неведнъж "картата" аз съм тенисист, за да си осигуря хубава маса в заведение. Не обичам да харча пари за безсмислени неща, но съм фен на качествената храна и винаги съм готов да заплатя нужното, стига да си заслужава. Именно така във Франция посетих изискан местен ресторант. Нямах резервация, но след като съобщих, че съм в града, за да участвам на Ролан Гарос, мигновено ме настаниха. Стана ми малко неудобно, но не съжалявам.

Кога за последен път сготви за приятелите или семейството си?

- Тази сутрин. Настанен съм в малък апартамент, а с мен в момента са моето семейство - съпругата ми и децата ни. Обичам да им приготвям закуска и винаги, когато имам възможност, го правя.

Кога за последен път посета музикален концерт?

За последно бях на участие на Тейлър Суифт. Беше 6 месеца преди началото на глобалната пандемия от COVID-19, което означава, че е било през 2019. Точно след края на US Open посетих това събитие и със сигурност не съжалявам.

Кога за последен път попита известна личност за автограф или снимка?

Със семейството ми имахме възможност да срещнем президента на САЩ Джордж Буш. Взех му автограф, а после дори си направихме обща снимка. Беше незабравимо изживяване.

Единствените хора, от които бих поискал автограф, са президентите. Независимо дали е Джими Картър, Барак Обама, Джордж Буш, с кого вече се запознах или пък Доналд Тръмп - това вече ще бъде незабравимо. Но ако децата ми ме помолят за автограф от някой човек, на когото са почитатели, никога не бих им отказал. Това мисля, че се подразбира.

Кога за последен път изпусна самолетен полет?

Никога не съм изпускал полетите си. Не съм от хората, които отиват ненормално рано на летищата, но пък и не разчитам на късмета си, пристигайки в последната минута.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джон Иснър: Доналд Тръмп е един от малкото хора, от които бих сивзел автограф Диана Андреева
Теми:  
atp | джон иснър | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook