Джон Иснър защити Новак Джокович след пореден злобен коментар

от в 10:53 на 13.01.2021
Анисия Стоева

Въпреки че е един от най-великите играчи на всички времена, на Новак Джокович често му се случва тълпата да подкрепя опонента му на корта. За разлика от двамата му най-големи съперници (Роджър Федерер и Рафаел Надал), които се радват на любовта и подкрепата на феновете по целия свят, Джокович е обичан в пъти по-малко в сравнение с тях.

Наскоро, когато най-високо класираният американец Джон Иснър се оттегли от предстоящото Открито първенство на Австралия, той получи множество ,,хейт" съобщения в Twitter за решението си да не взима участие в надпреварата. Иснър бе принуден да постъпи така заради строгите карантинни протоколи, според които той трябва да стои далеч от семейството си за дълго. Американецът публикува туит относно токсичните съобщения:

,,Човече, има много злобни тенис фенове в Twitter. Токсично е. Бъдете щастливи, хора!"

Интересното е, че фен на Джокович отговори на публикацията на Иснър, като спомена начина, по който журналистите и феновете на тениса се отнасят към сърбина. Регистриран под името ,,Novak Fan England“, привърженикът написа следното:

„И омразни журналисти. Виждали ли сте как се отнасят с Новак? Те са наистина токсични”. След като прочете отговора, Иснър незабавно потвърди изявлението по адрес на Джокович.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джон Иснър защити Новак Джокович след пореден злобен коментар Анисия Стоева
Теми:  
джон иснър | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook