Джон Милман си повярва: Защо да не победя и Джокович?

от в 10:07 на 04.09.2018
Калоян Пламенов

Австралиецът Джон Милман бе на седмото небе от радост след сензационната победа над Роджър Федерер и класирането си на 1/4-финалите на US Open. Той изоставаше със сет и пробив, но направи нещо немислимо и обърна Маестрото.

Нещо повече, тенисистът вярва, че може да победи и Новак Джокович, и по този начин да се класира за 1/2-финалите на турнира.

"Постигнах нещо наистина невероятно. Направих всички хора в Австралия горди. В началото започнах плахо и не играх толкова добър тенис, но постепенно към края на втория сет започнах да се отпускам и да играя все по-добре и по-добре. С напредването на времето увереността ми бе по-голяма и това ми помогна", каза Милман.

"Предстои ми мач срещу Джокович, но защо да не го победя и него? Да, той е невероятен и истински шампион, но всичко е възможно. Мечтая за още една голяма победа и се надявам да я постигна. Със сигурност ще дам всичко от себе си". 

"Както съм казвал и преди, Роджър е моят герой и идол. Усещам дори вина за това, че той нямаше добър ден. Знам, че той нямаше добър ден на корта и същевременно аз имах такъв. Тази победа при всички положения е голям шок за доста хора". 

"Но знаете ли какво? Такива победи са страхотни за тениса, а и за спорта като цяло. Защото в тениса може да се случи всичко". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джон Милман си повярва: Защо да не победя и Джокович? Калоян Пламенов
Теми:  
us open | джон милман | новак джокович | открито първенство на сащ | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook