Един различен коментар за Гришо

от в 12:20 на 04.07.2019
В


В последните няколко дни чухме какво ли не по адрес на нашия Григор Димитров, затова какъв бил и всякакви други коментари относно "пропиляната" му кариера. Неща, които оглед цялата емоция са разбираеми, донякъде, но изключително несправедливи.

Ето какво ни прати Йоана Янкова Георгиева, едно момиче играещо тенис от вече 9 години, нещо, което със сигурност много от нас, трябва да се замислят и осъзнаят, защото това, което Григор направи е впечатляващо, а в комбинация с това и започна нещо огромно за нас българите, давайки мотивация на стотици да започнат да играят тенис:

Всички искате победи, а някой мисли ли за неговите проблеми?! Когато е на върха всички сме там, а иначе е сякаш абсолютно сам... И трудно е, трудно е да носиш на гърба си всички тези български недъзи. Той е постигнал всичко, тръгвайки от нищо... просто момче с мечта,по-силна от собствената му съдба... Като всеки друг спортист, но той на корта е по свой начин артист...
Отново пада... да може би преминава през ада! Загубата вече се превръща в рутина, а в сърцето му сигурно витае самота... Може би ще се случи, може би той пак ще се върне, може би още някоя голяма купа ще прегърне... но въпреки всичко той постигна нещо невиждано, велико и то много упорито!
Стани момче, покажи кой си, покажи онзи яростен поглед, онази невинна усмивка, която е на всяка снимка! И по пътя към върха, живей на ръба... всичко старо вече е забравено,а сърцето ти на корта все още е оставено...

Посветено на Григор Димитров

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Един различен коментар за Гришо В

Коментари





Следвайте ни в Facebook