Екипите на Григор Димитров и останалите тенис звезди за US Open 2021 (снимки)

от в 12:18 на 28.08.2021
Мирела Николова

Едва три дни ни делят от началото на последния за годината турнир от Шлема - US Open, който стартира на 30 август. Всички погледи вече са насочени към Ню Йорк, където големият въпрос е ще успее ли Новак Джокович да постигне нещо историческо и да оформи "Календарен Голям шлем", или някой измежду Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Александър Зверев ще спре серията му от 21 поредни победи на "мейджър" надпревари. Разбира се, българските фенове ще следим отблизо представянето на Григор Димитров, който демонстрира чудесна форма на Мастърса в Синсинати и се надяваме да пренесе отличните си изяви и във "Флашинг Медоус".

Както всяка година, така и тази спортните брандове са подготвили за състезателите си специални колекции, с които ще се изявяват на Откритото първенство на САЩ.

От Nike, с които най-добрият ни тенисист си партнира от години, са избрали да заложат на изчистените модели, като всички екипи са едноцветни, но имат различни багри по ръкавите. Световният №1 Новак Джокович пък ще преследва своя шести трофей на US Open с екип, в който преобладават сините нюанси. Очаква се тенисистите, които са рекламни лица на Adidas, да запазят облеклото си от предходните турнири, които са част от US Open сериите.

Колекцията на Nike

(Григор Димитров, Андрей Рубльов, Ник Кирьос, Яник Синер, Денис Шаповалов, Карен Хачанов, Франсис Тиафо, Тейлър Фриц)

Екипът на Новак Джокович

(белият вариант за дневна сесия; синият - за вечерна)

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Екипите на Григор Димитров и останалите тенис звезди за US Open 2021 (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | григор димитров | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook