Ел Класико: Джокович заедно с Том Брейди и Анди Гарсия, както и лудата радост на Надал (видео)

от в 11:47 на 22.04.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович може да се отказа от участие на Мастърса в Мадрид (24 април - 5 май), но все пак е отпътувал за испанската столица, където вероятно ще тренира с другите играчи и ще се опита да бъде в оптимална форма за Мастърса в Рим и Ролан Гарос. Световният номер едно обнадежди с изявите си по време на участието си в Монте Карло, достигайки до 1/2-финалите, но определено се изморяваше далеч по-бързо от обичайното за него и явно е преценил, че все още не е готов да се състезава на най-високото си ниво.

Вчера пък Ноле попадна в изключително звезда компания на стадион "Сантиаго Бернабеу", като се наслади на дербито между Реал Мадрид и Барселона от ВИП ложите на стадиона. Сърбинът беше забелязан в компанията на друга огромна спортан легенда, а именно 7-кратния носител на Супербоул - Том Брейди, а впечатляваща група беше допълнена от актьорското величи Анди Гарсия, който завинаги ще остане в спомените на почиталите на "седмото изкуство" с ролята си в третата част от поредицата "Кръстникът".

Трите легенди пък бяха посрещнати лично от Флорентино Перес, който ги удостои с фланелки на Реал Мадрид с техните имена, а впоследствие президентът на "Los Blancos" позира с тях за снимка, за да бъде увековен момента.

Самото "Ел Класико" предложи невероятни емоции за футболните фенове и беше решено с гол на младата звезда на "белия балет" Джуд Белингам, който отбеляза за 3:2 в добавеното време на мача и хвърли в екстаз привържените на "Кралския клуб". Оказва се, че Карлос Алкарас и Рафаел Надал също са посетили мегасблъсъка, но са поредпочели да бъдат заедно със своите семейства и така да бъдат малко по-далеч от светлината на прожекторите, а Рафа отпразнува гола на Белингам все едно е спечелил поредната си титла в ATP Тура и в кръга на шегата, то организаторите в Барселона може и да помислят да прекръстят централния корт на някой друг тенисист.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ел Класико: Джокович заедно с Том Брейди и Анди Гарсия, както и лудата радост на Надал (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | новак джокович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook