Емоция от най-чист вид: Бадоса се разплака в ръцете на Сабаленка след мача им (видео)

от в 10:24 на 18.04.2024
Калоян Соколов

Арина Сабаленка и Паула Бадоса може да са съпернички на корта, но това не им пречи да са най-добри приятелки в живота. Съдбата ги изправи една срещу друга на турнира в Маями, когато Сабаленка точно беше преживяла смъртта на своя дългогодишен партньор Константин Колцов, а Бадоса я прегърна силно на мрежата и се опита да ѝ вдъхне нужната сила и кураж, като самата беларуска тенисистка надали можеше да си пожелае по-приятен момент да се изправи срещу испанката, защото това се явяваше първи мач за нея след трагедията.

Вчера пък двете отново се изправиха една срещу друга на надпреварата в Щутгарт и изглеждаше, че този път Бадоса най-после ще надиграе втората поставена, след като беше губила вече в две поредни години от нея в германския град. Бившата номер 2 имаше преднина от 3:1 гейма в решителния сет, само че тогава трябваше да претърпи поредната травма в своята кариера и проблемите в бедрото я направиха неконкурентноспособна, което доведе до нейното отказване в срещата.

Самата испанка видимо трудно преглъщаше новата контузия, с която трябваше да се сблъска, имайки предвид, че най-после започна да показва най-добрия си тенис и наглед беше загърбила физическите си проблеми, които я преследваха през последната година. Този път обаче Сабаленка беше тази, която да бъде до нея в този толкова неприятен момент за Паула и се стигна до дълга прегръдка при поздравя между двете, а Бадоса не можа да наложи контрол над емоциите си и се разплака в ръцете на един от най-близките си хора.

"Самата аз съм напът да се разплача. Чувствам се ужасно за това момиче, въпреки че гледах онова отвратително интервю с Онс Жабер, в което посочи нея за най-добрата си приятелка. Все пак аз продължавам да я обичам изключително много и в момента се усещам празна отвътре. Не бих могла да се зарадвам на подобна победа" - призна емоционалната Сабаленка след мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Емоция от най-чист вид: Бадоса се разплака в ръцете на Сабаленка след мача им (видео) Калоян Соколов
Теми:  
wta | Арина Сабаленка | видео | любопитно | паула бадоса | щутгарт

Коментари





Следвайте ни в Facebook