Ербер притесни почитателите си: Възможно е да прекратя кариерата си

от в 15:57 на 12.01.2022
Диана Андреева

Темата за задължителната ваксинацията е силно коментирана в света на тениса в последните няколко седмици, тъй като това е част от правилото, което властите в Австралия налагат на играчите, ако те искат да вземат участие в Откритото първество на Австралия. Именно това накара Пиер-Юг Ербер да се откаже от участие в първия за годината турнир от Шлема. Специалистът на двойки сподели, че не е ваксиниран и няма да пътува към Австралия.

В скорошно интервю Ербере сподели, че това му решение може да му коства твърде скъпо. Французинът дори намекна, че има вероятност да му се наложи да сложи преждевременно край на професионалната си кариера. Ето и точните му думи, които със сигурност не носят радост на почитателите му:

,,Тези, които не са си поставили ваксина против COVID-19, се чувстват малко самотни, изолирани, изоставени. Не знам какво да очаквам от бъдещето, но със сигурност не е много светло. С оглед на това какви са правилата във всички държави, изглежда ще бъде трудно да продължа да се състезавам, ако не съм имунизиран. Надявам се да не трябва да прекратя кариерата си, но това също не е изключено" - завърши Ербер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ербер притесни почитателите си: Възможно е да прекратя кариерата си Диана Андреева
Теми:  
atp | Covid-19 | пиер-юг ербер

Коментари





Следвайте ни в Facebook