Ернест Гулбис преди мача си с Нишикори: Не съм биохимик!

от в 17:29 на 14.02.2019
В
Ернест Гулбис отново затвърди амплоато си на тенисист с едни от най-нестандартните интервюта. След победата си над Мариуш Копил в първия кръг на турнира от сериите АТР 500 в Ротердам латвиецът даде интервю за акаунтите на надпреварата в социалните мрежи. Той заяви:

,,Това бе съвсем различен мач в сравнение с тези от квалификациите. Нямаше никакви разигравания. Краят на втория сет пък бе много напрегнат. Имах точки за пробив почти във всичките ми геймове на ретур. Трябваше да се движа добре, да правя добри ретури. Сервирах добре. Да, всичко това се отплати."

На въпроса какво го кара да се държи по такъв нестандартен начин, Ернест шеговито отговори: ,,Каквото обикновено - кръвта и сърцето. Понякога и мозъкът... Кръвта... Не съм биохимик!"

Следващият опонент на Гулбис ще бъде първият поставен Кей Нишикори, който победи в три сета финалистът от турнира в Монпелие през изминалата седмица - Пиер-Юг Ербер. Запитан за предстоящия си съперник, Нишикори отбеляза: ,,Той не е лесен опонент особено в зала, където може да използва страхотния си сервис и агресивния си стил на игра много добре. Просто ще трябва да съм фокусиран в мача и да свикна с условията малко повече."

Гулбис и Нишикори предстои да се изправят един срещу друг в 20:30 ч. днес.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ернест Гулбис преди мача си с Нишикори: Не съм биохимик! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook