Ещорил - жребий и анализ на схемата

от в 00:01 на 29.04.2019
В
Предстои ни един от най-интересните турнири от сериите ,,АТР 250” по време на клей сезона, а именно надпреварата в Ещорил, Португалия, където традиционно взимат участие тенисисти от най-висок калибър.

В действие на португалска земя ще видим Стефанос Циципас, който е първи поставен, като на четвъртфинал ще можем да станем свидетели на потенциален ,,NextGen” сблъсък между гърка и шестия поставен Алекс де Минор.

Във втората четвъртина водач на частта е играещият с уайлдкард белгиец Давид Гофен, явяващ се четвърти поставен в надпреварата. В четвъртината на Давид се намира и финалистът от ,,Мастърса” в Монте Карло - Душан Лайович, който е пети поставен.

В третата четвърт се намира и третият поставен - завръщащият се от контузия Гаел Монфис, който евентуално ще срещне в последните осем седмият поставен, също играещ с ,,дива карта” - Пабло Кареньо Буста.

Втори поставен в турнира е шампионът от Княжеството - Фабио Фонини, който на четвъртфинал може да се изправи срещу намиращия се в относително слаба форма от Аустрелиън Оупън насам - осмия поставен Франсес Тиафо.

А ето и пълната схема на турнира в Ещорил: 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ещорил - жребий и анализ на схемата В

Коментари





Следвайте ни в Facebook