Ескалация на напрежението: Медведев се спречка с фен, нарекъл го загубеняк (видео)

от в 14:34 на 14.08.2022
Мирела Николова

Тенисът е считан за един от най-аристократичните спортове и като такъв, почитателите му в по-голямата си част винаги засвидетелстват уважение към главните действащи лица на корта. Въпреки това не липсват и фенове, които понякога прекрачват границата на добрия тон и засипват с нелицеприятни епитети представителите на елита на световния тенис.

Последният подобен случай е от сряда, когато Даниил Медведев и Ник Кирьос се изправиха един срещу друг в най-интригуващия сблъсък от втория етап на Мастърс надпреварата в Монреал. Тогава двамата предоставиха на зрителите изобилие от зрелищни отигравания и оспорвани разигравания, но в крайна сметка победата бе на страната на австралиеца, който осъществи обрат и постигна трети успех над въпросния опонент.

На излизане от тенис комплекса след двучасовия сблъсък руснакът бе посрещнат с вик "загубеняк", но не остана безучастен към случилото се. Той незабавно се отправи към мъжа, изкрещял това по негов адрес, и проведе разгорещен разговор с него, по време на който неколкократно заяви как въпросният фен трябва да му се извини за казаното. Наложи се и намеса на охраната, а след края на спора световният №1 бе изпратен с викове "Давай, Даниил".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ескалация на напрежението: Медведев се спречка с фен, нарекъл го загубеняк (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | монреал

Коментари





Следвайте ни в Facebook