Ето кога ще стартира 1/8-финалния мегасблъсък между Григор и Медведев на Уимбълдън

от в 21:13 на 06.07.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров и Даниил Медведев ще излязат през утрешния ден в 1/8-финален сблъсък на Уимбълдън помежду си. Медведев води в преките двубои със 7:3, но Григор печели единствената им среща на трева, която се състои през 2017-та година, когато българинът е в топ 10 на света, докато руснакът тепърва навлиза в ATP Тура.

Досега световният номер 10 спечели два пъти в 3 сета и му се наложи да прави един обрат от 0:2 срещу тийнейджъра Джунченг Шанг. Бившият водач в световната ранглист пък победи Александър Ковачевич убедително на старта, след което надделя в тежки 4-сетови битка над Александър Мюлер и Ян-Ленард Щруф.

Двубоят между нашия сънародник и миналогодишния 1/2-финалист е поставен под номер три в програмата на корт номер 1, на който Григор вчера надигра убедително Гаел Монфис но трябва да кажем, че този корт е любим и за световния номер 5, чийто призив към организаторите винаги е бил да играе точно там мачовете си, защото е непобеден досега на тази арена.

Сблъсъкът ще стартира веднага след края на срещата между Яник Синер и Бен Шелтън, като вероятно ще започне някъде след 18:30 часа бъгарско време, а вие отново бихте могли да наблюдвате мача в реално време, възползвайки се от линковете на нашия сайт.

Програмата за корт номер 1 (стартират не преди 15:00 часа)

1, Мадисън Кийс - Жасмин Паолини

2. Яник Синер - Бен Шелтън

3. Григор Димитров - Даниил Медведев

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ето кога ще стартира 1/8-финалния мегасблъсък между Григор и Медведев на Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | даниил медведев | програма | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook