Ето кога ще стартира последната битка в легендарното съперничество на Джокович и Надал

от в 15:28 на 18.10.2024
Калоян Соколов

Рафаел Надал и Новак Джокович ще излязат утре на корта, за да премерят сили за един последен 61-ви път на корта. Двамата най-успешни играчи в историята на тениса си дават среща в двубой за третото място на демонстративната надпревара "Six Kings Slam", която събра погледите на цялата тенис общественост, обявявайки рекордната награда от 6 милиона долара за първия шампион в историята на състезанието.

Двете легенди на играта започнаха своето участие директно от полуфиналите на състезанието в Саудитска Арабия, но младостта надви опита, след като те отстъпиха съответно на Яник Синер и Карлос Алкарас.

Това означава, че на практика срещата между големите съперните ще бъде до голяма степен без значение, защото те вече имат осигурени по 1.5 милиона долара от наградния фонд и победата не би им донесла нищо повече от това.

Със сигурност обаче Матадора и Джокера ще се насладят на последната звездна битка помежду си и ще имат нужната мотивация да дадат един достоен финал на съревнование, което през последните 2 десетилетия се превърна в причината милиони хора по света да заобичат тениса.

Към момента сърбинът е с преднина от 31:29 победи в преките сблъсъци, като именно той триумфира в миналата среща между двамата, която се проведе на Олимпидата в Париж и изигра ключова роля за решението на Надал да обяви оттеглянето си от професионалния тенис.

Сблъсъкът на тенис титаните ще стартира точно в 19:30 часа българско време на закритите твърди кортове в Рияд, а вие ще може да се насладите на шоуто в реално време, възползвайки се от нашите линкове

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ето кога ще стартира последната битка в легендарното съперничество на Джокович и Надал Калоян Соколов
Теми:  
atp | six kings slam | новак джокович | програма | рафаел надал | рияд | саудитска арабия

Коментари





Следвайте ни в Facebook