Ето кога ще стартира суперсблъсъкът за титлата в Пекин между Карлос Алкарас и Яник Синер

от в 19:10 на 01.10.2024
Елеонора Александрова

Финалът между Яник Синер и Карлос Алкарас ще е перлата в короната на ATP 500 турнира в Пекин. Двамата най-добри тенисисти в света към този момента ще спорят помежду си в мач за трофей едва за втори път през своите кариера, като предишната подобна среща датира от 2022-ра, когато италаинецът надви Карлитос с 2:1 сета в Умаг.

Алкарас и Синер имаха различни пътища към финала. Световният номер едно започна неубедително участието си с трисетови победи срещу Николас Джари и Роман Сафиулин, но постепенно вдигна формата си и надви в последователни сетове Иржи Лехечка и Юнчаокете Бу

От своя страна, Алкарас не загуби нито един сет досега през тази седмица в двубоите си срещу Джовани Мпеши Перикар, Талон Грийкспор, Карен Хачанов и Даниил Медведев. Любопитното е, че испанецът е в серия от 8 поредни победи, а тази на южнотиролеца е от цели 15 успеха, като той не е губил мач от Мастърса в Монреал насам.

Срещата между двамата топ поставени е под номер 10 в тяхното съперничество, като испанецът води с 5:4 в досегашните им мачове и се поздрави с победа в последните им 2 срещи, а вие бихте могли да наблюдавате мача в реално време, ако се възползвате от нашите линкове.

Capital Group Diamond (начало: 12:00 часа)

1. Яник Синер - Карлос Алкарас 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ето кога ще стартира суперсблъсъкът за титлата в Пекин между Карлос Алкарас и Яник Синер Елеонора Александрова
Теми:  
atp | карлос алкарас | пекин | програма | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook