Ето кои са последните попълнения в отборите за Laver Cup 2021!

от в 17:40 на 19.09.2021
Диана Андреева

Едно от най-вълнуващите демонстративни тенис събития - Laver Cup, ще започне след броени дни, а не само феновете, но и самите състезатели с нетърпение очакват началото му. В ожесточена битка един срещу друг ще се изправят Отбора на Европа, воден от Бьорн Борг и този на Света, чийто капитан е Джон Макенроу. В тазгодишното издание на надпреварата за първи път в историята ще станем свидетели на отсъствието и на тримана представители на Голямата тройка, но за сметка на това редица състезатели от "следващото поколение" ще застанат под прожекторите в Бостън. 

В случай, че в последният момент някой от тенисистите бъде възпрепятстван по един или друг начин, организаторите са предвидили и резервни участници. За Отбора на Европа това е ветеранът Фелисиано Лопес, който в кариерата си е ставал 7 пъти шампион на ATP, а за Team World - Джак Сок. Лопес до момента не е изпитвал емоциите на отборното състезание, докато Сок е участвал във всичките три издания до момента. 

Независимо от отсъствието на Рафаел Надал, Новак Джокович и Роджър Федерер, събитието наистина се очертава да бъде вълнуващо. Тимът на Европа ще бъде представляван от Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Александър Зверев, Андрей Рубльов, Матео Беретини и Каспър Рууд, а този на Света - Феликс-Оже Алиасим, Денис Шаповалов, Диего Шварцман, Райли Опелка, Джон Иснър и Ник Кирьос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ето кои са последните попълнения в отборите за Laver Cup 2021! Диана Андреева
Теми:  
бьорн борг | даниил медведев | джак сок | джон макенроу | лейвър къп | фелисиано лопес

Коментари





Следвайте ни в Facebook