Ето кой е първият сигурен турнир, на който ще видим Новак Джокович в игра след US Open!

от в 23:18 на 17.10.2021
Мирела Николова

Тазгодишното Открито първенство на САЩ не завърши по желания начин за Новак Джокович, който не успя да сбъдне мечтата си да постигне "Календарен Голям шлем", след като се препъна на последното си предизвикателство, а именно Даниил Медведев. Несъмнено това преследване на историята изстиска световния №1 както физически, така и ментално, поради което той взе решение да си даде заслужена почивка след натоварения сезон дотук, като допреди няколко дни дори не беше ясно дали ще го видим отново в игра до края на 2021-ва. Въпреки това наскоро излезе информация, че сърбинът ще се завърне на корта през тази година, като все още не се знае на кой турнир точно ще се осъществи това.

В свое интервю сънародникът на Ноле - Филип Крайнович, коментира предстоящата отборна надпревара Купа "Дейвис", която ще се проведе между 25 ноември и 5 декември, като недвусмислено заяви, че Сърбия ще разчита на Джокович в своя отбор.

"Бих искал да използвам следващите три турнира, на които участвам, за да подобря играта си преди Купа "Дейвис", каза Крайнович. "Отборът ни отива там с всички най-добри сръбски играчи, така че нашата цел е да вдигнем трофея, както направихме през 2010 г. Новак ще бъде с нас, така че със сигурност не отиваме там, за да загубим. Всички ние сключихме споразумение да играем, нетърпеливи сме да спечелим този трофей", добави 29-годишният сърбин.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ето кой е първият сигурен турнир, на който ще видим Новак Джокович в игра след US Open! Мирела Николова
Теми:  
atp | купа дейвис | любопитно | новак джокович | филип крайнович

Коментари





Следвайте ни в Facebook