Еванс елиминира шампиона от Маями; Краинович даде само три гейма на Лондеро

от в 16:03 на 14.04.2021
Владислав Риждов

Великобританецът Дан Еванс отсрани поставеният под номер 13 в схемата Хуберт Хуркач и след 6:4 6:1, си осигури мач срещу световния номер едно Новак Джокович.

Двамата бяха равностойни до самия край на сета, като взимаха безпроблемно подаванията си. В самия край обаче Еванс измъкна сервиса на съперника си след добра игра и няколко грешки от страна на Хуркач, а след това категорично затвори частта в своя полза.

Във втората част инициативата съвсем се прехвърли на страната на 30-годишният Еванс, който бързо поведе с 4:0 в резултата. До края Хуркач не бе на нужното ниво и съумя да спечели само гейм до края на срещата. С победата си най-високоранкираният британец прекъсна серията си от три последователни отпадания в първи кръг на турнирите преди този в Монте Карло.<

>

В друг мач от днешната програма Филип Краинович се разправи с Хуан Игнасио Лондеро и го победи с 6:0 6:3 след по-малко от час на корта.

В първия сет сърбинът определено бе по-добрият от двамата на корта и не позволи на съперника си да се разпише в резултата. Лондеро, който влезе в основната схема на мястото на Даниил Медведев, започна втория сет с пробив и даде индикации, че е подобрил играта си, но след това отново показа колебания и следващите четири гейма бяха на сметката на Краинович. До края световният номер 37 комфортно задържа преднината си, а в следващия кръг за него предстои мач срещу Фабио Фонини.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Еванс елиминира шампиона от Маями; Краинович даде само три гейма на Лондеро Владислав Риждов
Теми:  
дан еванс | монте карло | филип крайнович

Коментари





Следвайте ни в Facebook