Еванс и Алиасим в спор за титлата на Murray River Open

от в 08:04 на 06.02.2021
Диана Андреева

Феликс-Оже Алиасим загуби едва три гейма и след убедителното 6:1 6:2, се поздрави с успех над Корентин Муте. Младият канадец беше почти безгрешен в днешния си двубой и благодарение на това ще се бори за дебютна ATP титла в кариерата си срещу Даниел Еванс.

Алиасим се нуждаеше от едва 59 минути игра, за да може да спечелии двойно повече точки от своя противник и да се поздрави с успех. Поставеният под номер три изигра един от най-стабилните си мачове, в който бе убедителен във всеки един аспект от играта си и по този начин не позволи на Муте да се класира напред.

Жереми Шарди се представяше много убедително на Murray River Open до момента, но днес французинът не показа най-добрата си форма и отстъпи на Даниел Еванс. Световният номер 33 се нуждаеше от по-малко от един час на корта, за да може след 6:2 6:2 да се поздрави с триумф и да се класира за заключителния мач, като това ще бъде трети финал в кариерата на Еванс, а той ще се бори за дебютна ATP титла. 

В днешната среща британецът изцяло задаваше темпото на игра. С разнообразни отигравания, стабилен ретур и успешен сервис, Еванс не остави никакви шансове на своя противник. Шарди от своя страна имаше проблеми от дъното на корта, а също така допусна няколко непредизвикани грешки на мрежата и по този начин отстъпи в мача, оставайки на крачка от финала.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Еванс и Алиасим в спор за титлата на Murray River Open Диана Андреева
Теми:  
Murray River Open | даниел еванс | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook