Еванс: Провеждането на US Open на затворените врати може да бъде емблематично

от в 13:56 на 26.05.2020
Диана Андреева

Световният № 28 Дан Еванс няма да има нищо против да не види фенове на US Open, тъй като смята, че провеждането на събитието от Големия шлем на затворените врати може да стане емблематично.


Организаторите на US Open все още планират да бъдат домакини на събитието, както първоначално е планирано от 31 август до 13 септември, но те следят отблизо ситуацията с коронавируса.


Провеждането на надпреварата на празни трибуни е една от възможностите, тъй като организаторите ще направят всичко възможно, за да избегнат отмяна на турнира.


Евънс


"Лично аз бих искал да продължа напред", каза Еванс пред BBC Radio 5. "Мисля, че това би било като послание, че можем да се справим.


Може да бъде невероятно зрелище, че тенисът продължава напред, няма никой на стадиона и всички гледат на телевизорите си. „


Стадионът„ Артър Аш“ е празен, Федерер, Надал или който друг играе на финала са от малкото хора на корта. Мачът би бил толкова странен, но също така и много емблематичен. Колко хубаво би изглеждало това след няколко години. "


Еванс



Подобно на Новак Джокович, британската звезда на двойки Джейми Мъри също иска да организира демонстративно събитие това лято в Лондон.


"Страхотно е това, което прави Джейми." - каза Еванс. "Той е представлявал Великобритания толкова дълго на Купа Дейвис. Това е просто още нещо, което гласи: "Аз наистина съм отборен играч."



Той се опитва да помогне на британските тенисисти и да организира турнир в момент, в който всички се нуждаем от малко спорт. "


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Еванс: Провеждането на US Open на затворените врати може да бъде емблематично Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook