Фабио Фонини ще става баща за втори път

от в 08:17 на 10.11.2019
В


В интервю за италианския телевизионен канал " Canale 5" Фабио Фонини коментира, че отново ще става баща. "Ние, аз и съпругата ми Флавия Пенета, очакваме дъщеря", каза Фонини. „Все още не сме решили името, но определено ще започва с буквата Ф. Задължително е, иначе баща ми се ядосва. За сега всичко върви добре, това е най-важното. " Така двамата за втори път очакват дете, след като през май 2017 година се роди техният син, наречен Федерико.



Относно това, че не приключи годината като топ десет играч, Фонини коментира: " Бях тъжен! Имах причини да вляза там, но все пак заслужих да не отида в Лондон. Направих ключови грешки в някои турнири, където не трябваше и впоследствие си платих. Но Матео Беретини вече е топ десет играч и има много италианци в топ 100, което е невероятно, радвам се за тях. "


Така след като не успя да се класира за ATP финалите, Фонини ще завърши сезона с участие на Купа Дейвис. Феновете на Фабио ще могат да видят своя любимец за последен път тази година в испанската столица - Мадрид, а там Фонини ще се състезава за отбора на родната си страна, заедно с Андреас Сепи и Симон Болели. 




Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фабио Фонини ще става баща за втори път В

Коментари





Следвайте ни в Facebook