Фалшиво интервю на Джокович доведе до Биткойн измама в Сърбия

от в 17:03 на 07.08.2020
Марк Хаджижеков
Световният №1 Новак Джокович се забърка в поредния противоречив скандал, но този път без никаква вина за собствените си действия. Преди броени дни в Интернет беше публикувано интервю със 17-кратния носител на титли от Големия шлем, в което Джокович говори за това как е спечелил пари, инвестирайки в биткойни.

Фалшивото интервю на Новак Джокович доведе до Биткойн измама в Сърбия

Според сайта Blic.rs във фалшивото интервю на Новак Джокович той споделя: „Основното ми средство за печелене на пари е новото приложение за автоматична търговия с криптовалути, наречено „Bitcoin age“.

Това е най-добрият начин да станете по-заможни за кратък период от време, който някога съм наблюдавал. Насърчавам всички да го опитат, докато банките не го затворят. Може би сте скептични, тъй като изглежда твърде хубаво, за да е истина. Щастлив съм, че го опитах, тъй като това бяха най-важните и най-лесните пари, които съм изкарвал.

Говоря за ежедневните пасивни приходи, които възлизат на десетки хиляди динари. Това е най-бързият начин да се запасите с пари в момента. Това обаче няма да продължи твърде дълго, тъй като все по-голям брой хора ще го намерят и банките вероятно ще го затворят за неопределено време.“

Впоследствие Националната банка на Сърбия се включи и помоли станциите да не излъчват фалшивото интервю, но дотогава някои хора вече бяха инвестирали в измамата. Съобщава се, че правният екип на Джокович разглежда въпроса и заяви, че изявленията в интервюто не са направени от сръбския тенисист.

В момента Ноле ще се опита да се завърне в тура на Western & Southern Open в Ню Йорк, където той е подал заявка за участие. Остава да се види дали играчите, пристигащи в Ню Йорк, ще успеят да се завърнат в Европа без никакви карантинни ограничения, за да могат да вземат участие на надпреварите на клей кортовете в Европа.

Източник: tennisworldusa.org

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фалшиво интервю на Джокович доведе до Биткойн измама в Сърбия Марк Хаджижеков

Коментари





Следвайте ни в Facebook