Федерер: Хората трябва да разберат, че аз, Надал и Джокович не сме непобедими

от в 08:55 на 13.09.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер даде да се разбере, че той и останалите топ тенисисти като Новак Джокович и Рафаел Надал не са непобедими и според него хората трябва да разберат това нещо.

"Често се ядосвам, тъй като медиите не оценяват добрите резултати. Когато постигаш нещо голямо и си име в този спорт те си мислят, че това е съвсем нормално и е нещо като даденост. Не се обаче обръща внимание на усилията, които трябва да положиш, за да го направиш", каза Маестрото.

"Това, което Рафа и Новак правят в момента, е просто невероятнo. Хората обаче трябва да разберат, че и ние сме земни хора, а не сме роботи, и понякога губим. Не може да побеждаваме винаги".

"Много хора ме питат защо не съм печелил никога турнирите в Рим и Монте Карло. Ами вече дадох отговора. От 15 години се опитвам, но не успявам. Както казах и ние сме хора и не винаги можем само да печелим". 

"Когато се класирам на финал някои хора казват, че това не е достатъчно, а 1/2-финал за тях е много лош резултат. Да отпадна на 1/4-финал пък е все едно жива трагедия. Аз също мога да губя, хора". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Хората трябва да разберат, че аз, Надал и Джокович не сме непобедими Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook